Hillegom onderscheidt zich in de Bollenstreek met de bijzondere speciaalzaakjes. Kom eens een kijkje nemen bij Chocolaterie Pierre: Het geheim van ons succes zit in de liefde waarmee we de producten vervaardigen, de verse ingrediënten die wij ervoor gebruiken, goed samengestelde smaakcombinaties en het feit dat bezoekers van onze winkels kunnen zien hoe wij al dat lekkers maken. Onze klanten kunnen altijd met vragen bij ons terecht. Als er iets speciaals gemaakt moet worden, doen wij onze uiterste best dat voor elkaar te krijgen.”

Of zoek een heerlijke hartige versnapering bij Boter, Kaas en Olijven: “U kunt bij ons terecht voor een mooi stuk Nederlandse kaas of een speciaal kaas uit het buitenland, en vergeet niet onze mooie vleeswaren eens te proeven van mooie mini beenham tot Parmaham en truffel salami. Inmiddels zijn wij ook gespecialiseerd in wijnen en diverse soorten port, we hebben ruim 130 soorten wijn op voorraad.”

En zo heeft Hillegom nog veel meer aantrekkelijke winkels. Check voor een volledige lijst de website van koopcentrum Hillegom.