Vanaf half augustus t/m zondag 17 oktober 2021 kan je weer genieten van de dahlia, de veelzijdige zomerbloeiers in de streek. Er zijn verschillende (show)tuinen van CNB (Locatie Tulperij Voorhout), Kasteel Keukenhof (Locatie Kasteel Keukenhof) en FBT (Locatie the Tulip Barn, 3e Loossterweg Hillegom) – waar je de kleurrijkste bloemen van Nederland kunt ontdekken.

Van 1-3 september wordt voor de 5e keer het Holland Dahlia Event gehouden. Tijdens dit evenement ziet u de mooiste Dahlia soorten bij verschillende bezoeklocaties in de omgeving van Lisse. Als voorproef op dit evenement zijn er in het weekend van 28-30 augustus diverse Dahlia Mozaïeken te zien in Hillegom, Lisse, Voorhout, Noordwijkerhout en De Zilk.

Na het succes van de #Bollenstreekwandelroute dit voorjaar, heeft De Jong kampeer & recreatie besloten om nu ook weer leuke wandelroutes (én nu ook een fietsroute) voor jullie uit te stippelen, langs de vele Dahlia Mozaïeken en Showtuinen. Hillegom Marketing sluit voor het eerst aan en daardoor is in Heel Hillegom veel Dahliaplezier te vinden.

Kijk voor meer informatie op Dahlia Mozaïeken wandelingen en fietstocht – 28 t/m 30 augustus | De Jong – Kampeer & Recreatie (dejongrecreatie.nl)