Van 6 tot 17 oktober 2021 is het weer Kinderboekenweek! Worden wat je wil is het thema dit jaar. Bette Westera schrijft het geschenk, en illustrator Mark Janssen maakt het prentenboek van de Kinderboekenweek

Maar deboekentas.nl, een Hillegomse webshop voor onder andere prachtige kinderboeken, komt met een bijzondere actie om het lezen weer extra plezierig te maken. Geen verplichte kost, maar zelf je eigen boeken kiezen! En voor heel aantrekkelijke prijzen!

Afgelopen zomer schonk deboekentas.nl reeds aan alle scholen in Hillegom en omgeving een gratis boekenpakket, nu krijgen alle kinderen uit Hillegom de kans om zelf 3 boeken uit te kiezen en er slechts 2 te betalen! De boeken zijn al zeer gunstig geprijsd, dus deze aanbieding is meer dan verleidelijk!

Ook voor de schoolbibliotheken geldt in deze periode dezelfde actie, 3 halen 2 betalen!

Met het thema van de Kinderboekenweek ‘’Worden wat je wil’’, vond deboekentas.nl dat zij een steentje moesten bijdragen aan het vergroten van het leesplezier. Want het is een aansprekend thema, daar ieder kind wel dromen of ideeën heeft over de toekomst! Veel kinderen willen kok, dokter, klimaatactivist, brandweervrouw of vlogger worden. Kinderboeken zijn ideaal om over beroepen na te denken of te fantaseren en weg te dromen. Het is ook erg leuk om met kinderen te kijken wat voor verschillende beroepen er zijn, en wat erbij komt kijken als je voor een bepaald vak kiest.  Het maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, of je goed bent in rekenen of juist in tekenen, of je vier jaar bent of al tien, ieder kind kan worden waar hij van droomt. Kinderboeken zijn een onuitputtelijke bron om aan beroepen te proeven of om over te fantaseren.

Bij deboekentas.nl vind je rondom dit thema prachtige prenten- en leesboeken.

Dus iedereen is tussen 6 en 17 oktober tussen 11-16.00 uur van harte welkom in de showroom van deboekentas.nl en wie weet ontdek je daar dat je met boeken de mooiste reizen kunt maken en dat je kunt dromen over hoe het is om astronaut, archeoloog, sporter of vlogger te zijn. En dan maak je natuurlijk gebruik van de actie: 3 halen, 2 betalen! Je kunt ook via de website bestellen, ga dan naar www.deboekentas.nl

Het magazijn van deboekentas.nl is gevestigd aan de Satellietbaan 41 B in Hillegom (t.o. de kringloopwinkel Rataplan)