HILLEGOM – Stichting Vrienden van Oud Hillegom en Genootschap Oud de Zilck zullen een gezamenlijke lezing over historische landkaarten houden op zondag 2 oktober van 14.00-16.00 uur in De Duinpan, Sportlaan 34 De Zilk.

Oud de Zilck-voorzitter Theo van Gijlswijk en coördinator Alphons Maas van de Vrienden-werkgroep Genealogie zullen de lezing presenteren. De lezing is een resultaat van de samenwerking tussen de cultuurhistorische organisaties van de twee buurgemeenten.

Naast het voorbereiden van lezingen verrichten de Oud Hillegom-vrijwilligers van de Genealogie-werkgroep veel stamboomonderzoek, ook op verzoek van bezoekers. Iedere eerste donderdag van de maand is er een inloopavond voor bezoekers in het Vrienden-onderkomen op Kwekerij Veelzorg aan de Stationsweg 131 te Hillegom. De volgende Genealogie-inloopavond is op donderdag 6 oktober.

 

Alle informatie over de activiteiten van Stichting Vrienden van Oud Hillegom en Genootschap Oud de Zilck vindt u op de website www.vriendenvanoudhillegom.nl en www.ouddezilck.nl.