Dan hebt u wellicht heel veel geluk. Want het Corso Bollenstreek is dit jaar ook 75jaar en daarom viert Stichting Hillegom Marketing feest.
Op zaterdag 23 april rijdt het corso door de Bollenstreek en zal de gemeente in samenwerking met Hillegom Marketing én het corso een tribune plaatsen op het grasveld van de Sixlaan.
Een tribune met maar liefst 350 plaatsen, een mooi uitzicht en heerlijke verzorging. Hillegom Marketing nodigt alle 75 jarigen of zij die dit jaar 75 jaar worden uit om een plek te veroveren op de tribune. Hoe doe je dat?
Stuur uw naam, uw adres en uw geboortedatum naar info@hillegommarketing.nl en maak kans op een set van maar liefst 6 tribunekaarten en 6 goodybags ter waarde van zo’n 3 x € 75 = € 225,–

Wij verloten maar liefst 75 kaarten. En dat dat niet deelbaar is door 6 weten wij ook. Want ben je geen 75 jaar en wil je toch een kaartje voor de tribune winnen.
Gewoon naam, adres, woonplaats en geboortedatum naar info@hillegommarketing.nl sturen. Zet erbij waarom wij juist jou op de tribune moeten uitnodigen en wie weet win jij wel een gaaf plekje